Toner Aiken Tea Trea Oil! Selamat ke untuk kulit kering?

Toner Aiken

Toner Aiken bagus ke?

Ramai juga yang cari toner dari Aiken ni. Sebab bila baca testimoni ramai yang puji. Liang roma makin mengecil kulit kembali berseri.
Wah hebat sekali. Patutlah ramai yang cari. Hari ini Mama nak kongsi lebih lanjut tentang toner idaman hati. 
Nak tahu tips beli toner muka pada harga terbaik? Jawapannya ada di hujung artikel.


Kelebihan toner aiken.



Kalau kita dah biasa pakai toner, kalau kita nak bandingkan dengan toner lain. Teksturnya ringan dan ia di perbuat dengan ekstrak tumbuhan semulajadi. 
  1. Toner ini mengandungi NMF untuk kesan melembapkan dan melembutkan pada kulit.
  2. Membantu meningkatkan keseimbangan kelembapan pada kulit.
  3. Mengandungi minyak pokok teh (Melaleuca Alternifolia) untuk membantu melindungi kulit dari jerawat secara semulajadi.
  4. Dirumus khas untuk kulit berjerawat dan menghilangkan minyak yang berlebihan, mengurangkan kulit berkilat dan mengecilkan saiz liang roma.
  5. Membantu melegakan dan menyegarkan kulit.
  6. Kalau kita ada masalah jerawat, kulit pun nampak tak sihat. Mama galakkan untuk pakai toner ini. Ia akan membantu menjadikan kulit lebih sihat dan bebas jerawat.

Bila kulit tak ada jerawat, makin cantiklah kan.

Cara menggunakan toner Aiken.

  1. Basuh muka dengan air dan lap kering.
  2. Tuangkan sedikit toner pada pad kapas, ini akan menjimatkan kuantiti toner yang boleh di pakai.
  3. Kemudian lap ke seluruh muka. Ulang setiap hari selepas selesai mencuci muka.
beli toner aiken online


Bahan mentah yang ada di dalam toner jenama Aiken.

Air, Etanol, Butilena Glikol, Asid Salicylic, PEG-40, Hidrolik Minyak Castor, Ekstrak Bunga Anthemis Nobilis Bunga (Chamomile), Natrium Hidroksida, Jus Daun Aloe Vera, Disodium EDTA, Potassium Azelayl Diglycinate, Enantia Chlorantha Bark Extract, Oleanolic Acid, Minyak Daun Melaleuca Alternifolia (Tea Tree), Benzaphenone-4, Menthol, Fragrance, Chlorphenesin, Phenoxyethenol, CL 47005, CI 42053

Mana nak beli toner dan skincare Aiken?

beli toner aiken online

Memang susah sikit nak cari kedai dan farmasi yang jual toner Aiken. Kalau ada pun, kemungkinan besar dah habis.

Lecehnya, dah lah kena memandu meredah sesak. Lepas tu nak cari parking. Minyak tol semua dah keluar. Tak payah susah susah.
Dapatkannya pada harga terbaik di pasaran di sini! Memang murah.

Kesimpulan.

Toner yang bagus mesti banyak permintaan kan. Sebab itu toner jenama Aiken kerap habis di drugstore.

Ia dirumus khas untuk menargetkan kulit jerawat dan menghilangkan minyak yang berlebihan, mengawal kilauan dan mengecilkan saiz liang roma.

Selamat mencuba.
Toner Aiken Tea Trea Oil! Selamat ke untuk kulit kering? Reviewed by Mama Hakim on July 20, 2018 Rating: 5

28 comments:

  1. produk aiken antara yang saya pernah guna dulu, memang sesuai untuk kulit muka saya yang berminyak

    ReplyDelete
  2. skrnag ada guna bedak Aiken je best berangin. ni boleh masuk list product nak try =D

    ReplyDelete
  3. Ai guna body wash aiken.. best..

    ReplyDelete
  4. tak pernah guna lagi yang aiken ni. kebetulan pula sekarang ni tengah cari toner

    ReplyDelete
  5. Nk tnya toner n pelembab aiken blh pkai mse mngdg tk

    ReplyDelete
  6. Oh, tak pernah tahu pula ada toner ni kat drugstore. Saya ada oily skin, nanti boleh cuba.

    ReplyDelete
  7. Produk Aiken adalah produk yang digunakan oleh keluarga Rawlins sejak kecil - macam-macam produk yang digunakan oleh my family. Hehe. Thanks sebab sharing pasal Aiken toner ini.

    ReplyDelete
  8. Pernah pakai product ni waktu remaja dulu. Memang works wonder for acne prone skin. Tak ingat why did I change my toner and skin care, sebab memang sejenis utk experiment dekat kulit ni.

    ReplyDelete
  9. Pernah try Aiken sebab my sis used this baby powder kot. Skin care tak tau pula dia ada.Tapi tau la tea tree oil bagus untuk kulit.

    ReplyDelete
  10. Aiken antar produk yang bagus. Sebab eyqa pun guna aiken. Pencuci muka

    ReplyDelete
  11. saya sekarang guna toner simple beli di watson. Dah nak habis dah dan saya pun sejenis malas nk keluar rumah. mungkin boleh beli aiken ni online je lepas ni. hihi. btw tq for sharing.

    ReplyDelete
  12. Ibu belum pernah lagi pakai toner aiken ni, tapi kulit ibu memang kulit jenis kering. Boleh cuba agaknya, pakai toner ni lepas cuci muka kan?

    ReplyDelete
  13. Nampak berbaloi utk invest demi mendapatkan muka yg bersih dan bebas jerawat. Patutlah jenama nie selalu habis di drugstore. Ramai yg pakai rupanya

    ReplyDelete
  14. Ika masih belum try Aiken toner. Rata2 suggestkan toner ni. Bagus dan terbaik betui. Untuk muka breakout ramai yg suggest.

    ReplyDelete
  15. I've not tried products from Aiken before but anything with tea tree is good for acne skin right?

    ReplyDelete
  16. Jenama Aiken memang telah diakui ramai keberkesanannya. Kalau tak bagus, mesti tak ramai yang guna kan

    ReplyDelete
  17. Tak pernah lagi try toner Aiken ni. Baca review cam best, boleh la try nanti

    ReplyDelete
  18. Tak pernah lagu cuba mana-mana produk dari Aiken. Tapi selalu dengar dari kawan2 yang guna kebanyakkan cakap produk ni bagus. nak cuba lah nanti.

    ReplyDelete
  19. Toner aiken ni macam bagus ya. Kalau tak, mesti ibu tak rekemen kan. harga pun macam berpatutan

    ReplyDelete
  20. Lelaki macam saya mana nak pakai toner toner ni kan. Tak tahu lah kalau lelaki yang suka budaya korea macam mana pulak.

    ReplyDelete
  21. oh bagus yea toner ni? kwn i ada juga jual product aiken ni. bole la i try nnt. hehe

    ReplyDelete
  22. Saya baru nak tey toner Aiken.. Hopefully berkesan. muka saya berminyak dan terdapat bekas2 jerawat dan selalu timbul jerawat.. Skrg nak pulihkan muka back to normal. Bnyk try skincare yg lain, now Aiken is the latest.

    ReplyDelete
  23. Kulit sy sgt sensitif,sy nk try toner aiken sbb sy nk pulihkan kulit muka sy nk berminyak

    ReplyDelete
  24. Aiken adalah produk yang terbaik saye pernah beli dan pakai..muka yg breakout boleh pulih dalam 2 bulan kalau betul2 konsisten pkai.i love aiken

    ReplyDelete
  25. Apa beza toner aiken penutup putih dengan penutup hijau?

    ReplyDelete
  26. Apa beza penutup putih dengan penutup hijau

    ReplyDelete
  27. saye baru guna 3 hari lepas 2 bulan nanti saye update ok

    ReplyDelete

All Rights Reserved by Kesihatan itu nikmat terbaik © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Nikmatterbaik

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.