Skip to main content

Dr Ko Damansara! Klinik pakar kulit yang bagus?

klinik dr ko damansara 1

Klinik Dr Ko Damansara, Dapatkan rawatan & konsultasi dari pakar kulit!

Penduduk di Damansara tak perlu pergi jauh. Kawasan anda sendiri ada klinik kecantikan kulit yang berada berhampiran.

Alamat: A-1-6, Block Allamanda, 10 Boulevard, Lebuhraya Sprint, PJU 6A,, 47400 Petaling Jaya, Selangor

Waktu operasi klinik ini bermula 10 pagi hingga jam 7 pagi.

Telefon: 03-7722 1643

Review cawangan Dr Ko Damansara.

klinik dr ko damansara 1

Mata review setakat 29 oktober, 3.7 dari 5 bintang hasil 10 ulasan terkumpul di Google.

Antara review yang menarik untuk titipan bersama adalah seperti berikut.


Hazwani Rosli - 4 / 5 bintang
Pengalaman yang baik. Doktor memahami dan cuba menyesuaikan ubat mengikut bajet kita. Sangat bagus. Tetapi, sediakan sekurang-kurangnya Rm600 - 700 untuk ubat sahaja.

Harris Mahyidin  - 5 / 5 bintang
Pengalaman yang baik. Kakitangan adalah profesional dan mesra. Doktor bagus. Akan datang lagi untuk konsultasi masa depan

Pang yan joe  - 5 / 5 bintang
Semua orang dari kakitangan meja depan kepada doktor yang saya lihat adalah baik, sopan, dan membantu. Saya mempunyai kulit jerawat yang benar benar buruk tetapi hanya mengambil beberapa bulan untuk menyingkirkannya.

Seperti biasa, dalam ramai ramai yang komen. Mesti ada yang komplen. Cuma dari pemerhatian Mama, komen yang buruk tak ada sebarang ulasan pun.

Kesimpulan mengenai cawangan klinik Damansara.

Bagi warga Damansara, pastikan kita buat kajian terlebih dahulu sebelum dapatkan rawatan.

Maklumlah, duit nak keluar. Jadilah pengguna yang bijak.

Jika anda belum pasti, dapatkan maklumat tambahan tentang Dr Ko Clinic di sini.

Teruskan membaca: Klinik Doktor Ko, review lengkap untuk anda baca sebelum cuba!


Comments

Ibu Syurga said…
Ada cawangan klinik doktor ko di Damansara ya. Tapi mesti doktor kulit yang bertugas di sana orang lain kan. Orang belah belah sini yang nak dapat rawatan bolehlah cuba

Popular posts from this blog

Pencuci Muka Terbaik [9 Jenama Untuk kulit Berminyak & Berjerawat]

Susahnya nak cari pencuci muka yang sesuai! Entah mana silapnya. Makin cuci makin teruk jadinya. Wanita dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan.  Jadi, hari ini Mama akan kongsikan tips memilih facial cleanser / pencuci muka terbaik. Artikel ini terbahagi kepada bahagian berikut [KLIK untuk terus ke bahagian tersebut] Pencuci muka terbaik di Malaysia 1. Pencuci muka Safi 2. Pencuci muka Himalaya 3. Pencuci muka Cetaphil 4. Pencuci muka Nivea 5. Pencuci muka Garnier 6. Pencuci muka Anugerah 7. Pencuci muka lelaki 8. Pencuci muka T3 9. Pencuci muka Simple BONUS 1 - Penting untuk menggunakan pembersih muka yang betul? BONUS 2 - Tersalah pilih pencuci muka akan menyebabkan masalah jerawat? BONUS 3 - Cara memilih pembersih muka yang sesuai dengan jenis kulit kita? BONUS 4 - Jenis kulit & pencuci muka yang sesuai! BONUS 5 - Adakah kita memerlukan lebih daripada satu jenis pencuci muka untuk kegunaan harian? Pencuci muka terbaik di Malaysia. Ini 15 jenama pencuci mu

30 Makanan Yang Pantang Dimakan Pesakit Kencing Manis & Menu sihat kawal gula!

Saya ada kencing manis. macam macam ubat & produk saya dah makan, Tapi gula masih tinggi! Mesti ramai yang alami dilema di atas kan. Susah betul nak kawal gula. Terutama sekali jika, tanda tanda diabetes yang kita alami makin teruk. Kebas kebas lah. Tak lena tidur malam sebab kerap kencing. Dan banyak lagi. Makanan pun dah tak boleh main makan.  Baca lebih lanjut tentang 10 tanda tanda penyakit kencing manis . Jadi, hari ini, Mama nak kongsikan makanan yang bagus untuk di ambil. Dan makanan yang wajib elak sungguh sungguh yang diilhamkan dari kajian mengenai cara hidup dengan diabetes di  NCBI & perkongsian di page Ibu Bijak Keluarga Sihat . 6 Makanan Yang Pantang Dimakan Pesakit Kencing Manis & 24 Sajian sedap pengawal gula darah.

10 Pencuci Muka Terbaik di Watson 2020! Cuci sungguh sungguh

Memang banyak cleanser di Watson. Tapi.. Mana satu paling bagus untuk muka kita? Memang banyak kajian dilakukan saintis tentang manfaat cleanser pada kulit muka, seperti dikongsikan NCBI .  Dalam artikel ini Mama nak kongsi kepada pembaca semua, pencuci muka TOP 10 di Watson  dari info yang diperolehi sendiri di laman rasmi Watson . Anda nak beli cleanser muka di Watson yang paling bagus? Skin care terbaik untuk buang kotoran di kulit. Tak perlu rawatan kulit muka di klinik pakar kulit pun. Baca sungguh sungguh artikel ini untuk jawapannya! TOP 10 Pencuci Muka di Watson yang paling laris! Kita mulakan senarai ini dari kedudukan no 10.  Mesti ramai tak sabar nak tahu brand pencuci muka apa paling laku di Watson? Jawapannya ialah. 10. Eucerin Dermato Clean Refreshing Cleansing Gel 200ml Pencuci muka jenis gel dari Eucerin. Membersih muka tanpa buih. Harga pencuci muka Eucerin RM47.16. Skin care terbaik low ph jenis jel (tanpa buih).