Toner Aiken Tea Trea Oil! Selamat ke untuk kulit kering?

Toner Aiken

Toner Aiken bagus ke?

Ramai juga yang cari toner dari Aiken ni. Sebab bila baca testimoni ramai yang puji. Liang roma makin mengecil kulit kembali berseri.
Wah hebat sekali. Patutlah ramai yang cari. Hari ini Mama nak kongsi lebih lanjut tentang toner idaman hati. 
Nak tahu tips beli toner muka pada harga terbaik? Jawapannya ada di hujung artikel.


Kelebihan toner aiken.



Kalau kita dah biasa pakai toner, kalau kita nak bandingkan dengan toner lain. Teksturnya ringan dan ia di perbuat dengan ekstrak tumbuhan semulajadi. 
  1. Toner ini mengandungi NMF untuk kesan melembapkan dan melembutkan pada kulit.
  2. Membantu meningkatkan keseimbangan kelembapan pada kulit.
  3. Mengandungi minyak pokok teh (Melaleuca Alternifolia) untuk membantu melindungi kulit dari jerawat secara semulajadi.
  4. Dirumus khas untuk kulit berjerawat dan menghilangkan minyak yang berlebihan, mengurangkan kulit berkilat dan mengecilkan saiz liang roma.
  5. Membantu melegakan dan menyegarkan kulit.
  6. Kalau kita ada masalah jerawat, kulit pun nampak tak sihat. Mama galakkan untuk pakai toner ini. Ia akan membantu menjadikan kulit lebih sihat dan bebas jerawat.

Bila kulit tak ada jerawat, makin cantiklah kan.

Cara menggunakan toner Aiken.

  1. Basuh muka dengan air dan lap kering.
  2. Tuangkan sedikit toner pada pad kapas, ini akan menjimatkan kuantiti toner yang boleh di pakai.
  3. Kemudian lap ke seluruh muka. Ulang setiap hari selepas selesai mencuci muka.
beli toner aiken online


Bahan mentah yang ada di dalam toner jenama Aiken.

Air, Etanol, Butilena Glikol, Asid Salicylic, PEG-40, Hidrolik Minyak Castor, Ekstrak Bunga Anthemis Nobilis Bunga (Chamomile), Natrium Hidroksida, Jus Daun Aloe Vera, Disodium EDTA, Potassium Azelayl Diglycinate, Enantia Chlorantha Bark Extract, Oleanolic Acid, Minyak Daun Melaleuca Alternifolia (Tea Tree), Benzaphenone-4, Menthol, Fragrance, Chlorphenesin, Phenoxyethenol, CL 47005, CI 42053

Mana nak beli toner dan skincare Aiken?

beli toner aiken online

Memang susah sikit nak cari kedai dan farmasi yang jual toner Aiken. Kalau ada pun, kemungkinan besar dah habis.

Lecehnya, dah lah kena memandu meredah sesak. Lepas tu nak cari parking. Minyak tol semua dah keluar. Tak payah susah susah.
Dapatkannya pada harga terbaik di pasaran di sini! Memang murah.

Kesimpulan.

Toner yang bagus mesti banyak permintaan kan. Sebab itu toner jenama Aiken kerap habis di drugstore.

Ia dirumus khas untuk menargetkan kulit jerawat dan menghilangkan minyak yang berlebihan, mengawal kilauan dan mengecilkan saiz liang roma.

Selamat mencuba.
Toner Aiken Tea Trea Oil! Selamat ke untuk kulit kering? Reviewed by Mama Hakim on July 20, 2018 Rating: 5

6 comments:

  1. produk aiken antara yang saya pernah guna dulu, memang sesuai untuk kulit muka saya yang berminyak

    ReplyDelete
  2. skrnag ada guna bedak Aiken je best berangin. ni boleh masuk list product nak try =D

    ReplyDelete
  3. Ai guna body wash aiken.. best..

    ReplyDelete
  4. tak pernah guna lagi yang aiken ni. kebetulan pula sekarang ni tengah cari toner

    ReplyDelete
  5. Nk tnya toner n pelembab aiken blh pkai mse mngdg tk

    ReplyDelete

All Rights Reserved by Kesihatan itu nikmat terbaik © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.